Accident grav în Oradea, în noaptea de luni spre marţi, la intersecţia dintre bulevardul Magheru şi Parcul Traian. O maşină de Poliţie a fost izbită în plin de şoferiţa unui Volkswagen Passat care venea dinspre magazinul Crişul.

Potrivit martorilor evenimentului, accidentul s-a produs în jurul orei 1. "Impactul a fost foarte puternic, efectiv am zburat din pat, am crezut că se dărâmă blocul, aşa de tare a bubuit. O şoferiţă care conducea un Passat argintiu, venind dinspre magazinul Crişul, a luat în plin o maşină de Poliţie care venea dinspre Aleea Ştrandului, izbind-o în partea dreaptă", a relatat BIHOREANULUI unul dintre martorii la eveniment.

Impactul a fost foarte violent. Practic, maşina de Poliţie a fost "şifonată" complet în partea dreaptă. "Toată intersecţia este blocată", a mai relatat martorul BIHOREANULUI.

Din primele informaţii, doi poliţişti sunt răniţi, ei primind îngrijiri de la echipajele medicale mobilizate la faţa locului. Au fost mobilizate, de asemenea, la accident mai multe echipaje de Poliţie şi pompieri.

"Poliţiştii erau în patrulare", a mai spus martorul.

Vom reveni cu amănunte despre acest caz de îndată ce alte informaţii vor fi disponibile.

Intersecţia dintre bulevardul Magheru şi Parcul Traian este una "blestemată", deoarece aici se produc dese accidente, atunci când semafoarele nu funcţionează, îndeosebi datorită lipsei de vizibilitate a celor care trebuie să acorde prioritate, venind dinspre hotelul Continental sau Parcul Traian.