Ninsoarea se lasă aşteptată în această perioadă, dar nu şi distracţia! Copiii sunt invitaţi, în weekend, să trăiască bucuriile iernii, la "Winter Fun", o nouă petrecere dată pentru ei, la ERA Park Oradea.

Evenimentul se va desfăşura duminică, 26 ianuarie, sub cupolă, între orele 17 şi 20. Într-un cadru vesel, cu muzică şi dansuri, cei mici vor putea "dezgheţa" pinata plină cu dulciuri, sub formă de "Castel Îngheţat" sau să-şi pună dorinţele pentru acest an la panoul special amenajat. De asemenea, cei care doresc vor putea să-şi demonstreze talentul la atelierul creativ "Peisaj de iarnă", dar şi să se distreze alături de personaje îndrăgite, precum Olaf şi Elsa. Evident, toate acestea beneficiind de "recuzita" de rigoare, ca de exemplu picturi pe faţă sau baloane modelate.

Ca de obicei, intrarea este liberă pentru toată lumea.

Pe de altă parte, cei care doresc se pot încumeta şi pe patinoarul amenajat în parcarea centrului comercial din Calea Aradului. Amenajat pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi în parcare, patinoarul funcţionează zilnic, între orele 10 şi 24, pe principiul plăteşti o dată şi te dai cât vrei! Pentru copii intrarea costă 12 lei, iar cei cu vârste de peste 14 ani plătesc 15 lei. În plus, cei care nu au patine pot să le închirieze pentru doar 10 lei.

"Nu rata nici tu plăcerile iernii! Te aşteptăm cu drag, la ERA Park Oradea!", au transmis reprezentanţii ERA.