Ansamblul vocal-instrumental Sanctus Pro Deo, care a susţinut concerte în toată Europa, va porni într-un turneu prin ţară. În Oradea, artiştii vor ajunge vineri, în 15 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. 

Turneul este organizat cu ocazia lansării celui mai nou album al ansamblului, intitulat "Chemat la lumină", care poate fi cumpărat de pe site-ul grupului.  

"Piesele sunt compuse de autori români şi urmăresc parcursul omului pierdut, din beznă către adevărata viaţă, pentru că întunericul avansează prin forme tot mai diverse: lăcomie, corupţie, ocultism, cinism şi necurăţenie", transmit organizatorii.

La concert vor fi interpretate melodiile de pe noul album, adică muzică spirituală pentru suflet, după cum transmit organizatorii, dar şi piese internaţionale cunoscute publicului român.

Turneul se va desfășura în perioada 10-30 noiembrie în şapte oraşe din ţară: Sibiu, Oradea, Timişoara, Bistriţa, Cluj-Napoca, Craiova şi Bucureşti.

Ansamblul vocal-instrumental, cu o experienţă de 14 ani în domeniu, este format din 70 de tineri români. De-a lungul timpului, Sanctus Pro Deo a susţinut peste 100 de concerte în cele 30 de turnee organizate în ţară şi Europa.

Grupul abordează mai multe genuri muzicale printre care: muzică creștină contemporană, muzică de film și muzică clasică. 

Concertul din Oradea va avea loc vineri, în 15 noiembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele se pot achiziţiona de pe sanctusprodeo.ro şi bilete.ro, preţurile fiind între 30 şi 40 de lei.

Evenimentul este organizat de ansamblul Sanctus Pro Deo, în Oradea fiind sprijinit de Biserica Penticostală Filadelfia din oraş.