Moment de senzaţie la "Românii au talent". Dansatorul şi coregraful orădean Emil Rengle a făcut show, urcat pe tocuri, impresionând juraţii, mai precis pe Andra, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu şi Andi Moisescu. Din partea acestora, Emil a primit patru "da". 

"Emil fucking Rengle! Eu nu am văzut bărbat, nici fată, care să danseze mai bine decât tine", i-a spus Andra după momentul de dans.

Orădeanul Emil Rengle este cunoscut şi drept "coregraful vedetelor", lucrând de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Inna, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan, Anda Adam şi Corina. De asemenea, Emil Rengle a avut mai multe proiecte şi în alte ţări, lucrând inclusiv cu coregrafa lui Beyonce.

La începutul acestui an, Emil Rengle a făcut o dezvăluire pe pagina lui de Youtube. El le-a recunoscut fanilor că este bisexual

"Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca persoană gay şi să te descoperi ca o persoană în România este greu de purtat, nu eşti ca toţi ceilalţi", spunea dansatorul.