Cameramanul potrivit, la locul potrivit! O tânără care se droghează a fost filmată și transmisă în direct, la PRO TV, duminică seară, pe plaja din Mamaia.

Potrivit paginademedia.ro, evenimentul s-a consumat puțin după ora 19, când Pro TV difuza, în prime time, tradiționalele știri de pe litoral: distracție, petreceri, ce fac românii de 1 mai la malul mării.

În timpul unei transmisiuni live de pe plaja din Mamaia, din cadrul celui mai important jurnal al zilei, cameramanul Pro TV a mutat camera dinspre reporter, pe plajă, iar în cadru s-a nimerit și un grup de fete. Una dintre ele apare prizând un praf de pe brațul alteia. Apoi, se șterge cu grijă la nas, arată site-ul paginademedia.ro.

„A fost o vacanță de neuitat”, se aude spunând pe fundal reporterul aflat pe plajă.

Până luni la prânz, filmarea a strâns peste un milion de vizualizări și peste 11.000 de like-uri. 

Momentul, postat duminică seară pe Facebook de un telespectator, și distribuit intens pe rețeaua de socializare, a dispărut din înregistrarea de pe Pro TV Plus. Practic, a fost ștearsă întreaga intervenție a reporterului de pe plaja din Mamaia, mai scrie paginademedia.ro, care a solicitat un punct de vedere de la Pro TV în legătură cu dispariția momentului de pe înregistrare.