O fetiţă în vârstă de 6 ani, din Marea Britanie, pe nume Demi, şi-a îngrozit mama şi bunicii din cauza comportamentului ei agresiv.

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, care citează tabloidul The Sun, mama copilei, Lisa, în vârstă de 29 de ani, locuieşte cu părinţii săi Sharon (57 de ani) şi Pete (58 de ani) în suburbia Oldbury din Birmingham. Pentru a o controla pe fetiţă, care are adesea episoade violente, este nevoie să intervină şi buncii acesteia, însă întreaga familie se teme de copila agresivă.

Pentru că nu acceptă să fie refuzată, Demi ripostează trăgându-şi mama de păr, lovind-o cu pumnii şi chiar muşcând-o. Mai mult, femeia s-a ales chiar şi cu ochiul vânăt din cauza fetiței.

"Poate fi o fetiţă încântătoare, foarte iubitoare, însă comportamentul ei se schimbă într-o clipă", a declarat mama copilei, care a apelat la emisiunea "Copil violent, părinte disperat", pentru a găsi soluţii de remediere a comportamentului.

Bunica Sharon a explicat că Demi se poartă "de parcă cineva i-ar activa un buton" care scoate la suprafaţă cealaltă personalitate a fetiţei.

Familia se referă la episoadele de agresivitate ale fetiţei ca "Demi cea rea", iar din acest motiv, copila percepe ceea ce se întâmplă ca fiind cauzat de o altă personalitate, mai arată Pro TV.

"Demi cea rea o trage pe mami de păr, o muşcă, o loveşte, o înjură", le-a spus fetiţa psihologilor.

Întrebată despre comportamentul agresiv, ea a continuat: "Uneori mi-aş dori să o ucid pe Demi cea rea, dar nu am cum să o fac. Este oribilă."