Prințul Harry și soția sa, Meghan, au apărut, miercuri, pentru prima dată în faţa unui număr mic de jurnalişti alături de noul bebeluş regal. Câteva ore mai târziu a fost dezvăluit și numele băiețelului.

Numele ales de către ducii de Sussex este Archie Harrison Mountbatten-Windsor, arată un anunţ publicat pe contul de Instagram al cuplului după ce copilul a fost prezentat Reginei Elisabeta, potrivit Mediafax.ro.

Băieţelul s-a născut luni dimineaţă, iar până acum părinţii nu l-au expus deloc. 

Primele imaini cu cel mai nou membru al Casei Regale Britanice au fost publicate în presa britanică, după ce mai mulţi jurnalişti s-au adunat miercuri la St George's Hall de la castelul Windsor.

Prinţul Harry a fost întrebat imediat de jurnalişti cu cine seamănă băieţelul. "Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta", a declarat prinţul. 

La rândul ei, Meghan a declarat pentru jurnaliştii britanici că bebeluşul are un temperament dulce şi că este calm. La această remarcă, prinţul Harry a glumit spunând că nu ştie cu cine seamănă micuţul, scrie CNN potrivit sursei citate. 

"Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieţi din lume. Aşa că sunt fericită", a mai spus ducesa Meghan.

La întâlnirea cu presa, băieţelul a fost îmbrăcat în alb, culoarea care a fost aleasă şi de ducesă. Prinţul Harry a purtat, în schimb, un costum gri în tonuri deschise. 

Cei mai mulţi britanici sperau ca noul bebeluş regal să primească numele de Arthur sau James.