Un rapper din Cluj a lansat, de Ziua Naţională a României, un videoclip inedit. Şoferii mai multor maşini tuningate au creat, din fumul anvelopelor, steagul României, filmările fiind făcute în Oradea şi împrejurimi. 

Ideea a avut-o Mihai Cristian Gavril, Giemsi pe scenă, un tânăr care a mai atras atenţia presei din Cluj după ce şi-a susţinut examenul de licenţă în versuri de rap. Acum, el a lansat piesa şi videoclipul "Ispite pe patru roţi 2", în memoria lui Paul Walker, actorul celebru care a murit pe 30 noiembrie 2013.

"Prezentul clip este al 2-lea din seria Ispite pe patru roţi, şi al 3-lea din totalul clipurilor postate de mine. Am vrut să fac ceva într-un mod mai diferit, cum a fost şi cu prezentarea lucrării de licenţă. Mai exact, steagul ţării din fum de anvelope. E foarte greu să procuri anvelope speciale de drift care la temperaturi mari să emane fum colorat, dar am vrut să o fac neapărat. E nevoie de o tehnologie specială ce duce şi la un preţ ridicat. Am avut şansa de a da peste un distribuitor din Polonia care s-a nimerit să aibă pe stoc fix culorile de care aveam nevoie, mai exact roşu, galben şi albastru", a declarat rapperul pentru adevarul.ro.

Filmările au fost făcute în parcările unor centre comerciale din Oradea şi în împrejurimi. Potrivit lui Mihai, au durat două zile şi au costat circa 8.000 de lei. 

Postat pe YouTube joi, videoclipul are deja aproape 13.000 de vizualizări.