Probabil cele mai cunoscute modele din lume au defilat, zilele trecute, în cel mai "hot" show de modă din lume: Victoria's Secret Fashion Show.

Cele mai noi colecţii de lenjerie au fost prezentate de modele precum Adriana Lima - care s-a şi retras după 19 ani în care a defilat pentru acest brand - Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Kendal Jenner şi Bella Hadid.

De asemenea, ţinutele au fost purtate şi de Gigi Hadid, Winnie Harlow, aflată la primul ei show Victoria's Secret, şi Elsa Hosk, care a purtat un sutien cu 1.000 de pietre preţioase, în valoare de 1 milion de dolari.

Fetele au vorbit cu mândrie despre experienţa de a face parte din familia Victoria's Secret, spunând că este o adevrată onoare. Unele dintre ele sunt de o viaţă parte din cel mai mare show de fashion din lume.

Una dintre colecţii a fost deschisă de Adriana Lima, căreia brandul i-a mulţumit printr-un mesaj proiectat pe podium. Aflată la ultima defilare, superba braziliancă a fost emoţionată şi a defilat cu lacrimi în ochi. 

Ca de obicei, show-ul a avut și momente muzicale, între invitați numărându-se Shawn Mendes și Halsey. 

Spectacolul a fost înregistrat şi va fi difuzat probabil luna viitoare pe unul dintre posturile naţionale din SUA.