Cerere în căsătorie inedită în Oradea. Un arbitru în vârstă de 22 de ani şi-a cerut de soție iubita mai tânără cu un an, şi ea arbitru, chiar pe stadion. Naş le va fi, culmea, tânărul militar care şi-a cerut iubita în căsătorie la festivităţile de Ziua Naţională!

Potrivit site-ului bihon.ro, Marius Matica a cerut-o de soție pe Gyorgyi Duma sâmbătă, pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola, chiar înaintea meciului ACS CAO 1910 Oradea - CS Diosig (încheiat la egalitate, cu scorul 3-3), în care cei doi au fost delegaţi ca arbitri asistenţi.

Marele moment a avut loc chiar după ce căpitanii şi-au ales lovitura de începere. Marius a îngenuncheat în faţa tinerei femei şi a întrebat-o, emoţionat: "Vrei să fii soţia mea?", în aplauzele spectatorilor şi ale jucătorilor celor două echipe, oferindu-i inelul de logodnă.

Tânărul a fost ajutat şi de peluză. Prietenii lui au format din litere întrebarea, iar viitoarea mireasă a fost emoționată până la lacrimi. "Da, din tot sufletul", a rostit Gyorgyi, sărutându-și, apoi, logodnicul.

Cei doi sunt împreună de aproape 3 ani şi s-au cunoscut la şedinţele CJA Bihor, unde amândoi activează.

Interesant este că tânărul cuplu îl va avea naş chiar pe centralul partidei, Adrian Pal, şi el "actor" într-un episod asemănător.

Adrian Pal este tânărul militar care şi-a cerut iubita în căsătorie cu ocazia festivităţilor de Ziua Națională, în anul 2017 pe platoul din Parcul 1 decembrie din Oradea, el fiind sublocotenent în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Aşa cum BIHOREANUL relata la vremea respectivă, după discursul prefectului Ioan Mihaiu şi după alocuţiunea istoricului Ion Zainea, militarul Adrian Pal a cerut voie reprezentantului Guvernului în teritoriu să îşi ceară iubita în căsătorie. El și Minodora Maria Tărău s-au căsătorit vara trecută.

Vezi mai jos cererea în căsătorie făcută de arbitrul Matica!