Preşedintele SUA, Donald Trump, este în continuare implicat în poveşti controversate. Karen McDougal, un fost "iepuraş" Playboy, pretinde că a avut o relaţie cu Donald Trump timp de 9 luni. Aceasta şi-a povestit pe larg impresiile pentru New Yorker, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Karen, fost model Playmate al anului 1998, acum în vârstă de 46 de ani, a detaliat povestea presupuselor întâlniri amoroase cu Trump în 8 pagini, scrise de mână, pe care le-a încredinţat publicaţiei americane.

Mc Dougal spune că l-a întâlnit pe magnatul care avea să devină preşedinte în iunie 2006, la o petrecere la conacul Playboy; şi la scurt timp ar fi început aventura lor. În acel moment, Donald Trump era căsătorit cu Melania de aproape doi ani şi, de câteva luni, se născuse fiul lor Baron.

Potrivit publicaţiei americane,Trump şi colaboratorii săi ar fi încercat să-i cumpere tăcerea prin tot felul de plăţi indirecte, de exemplu acoperirea costurilor unor bilete de avion. "Fake News! Încă o ştire falsă", a fost reacţia purtătoarei de cuvânt de la Casa Albă.

Actriţa porno Stormy Daniels a fost prima care a declarat presei din SUA că a avut o relaţie cu preşedintele Donald Trump. Casa Albă a dezminţit informaţiile, însă jurnaliştii americani au mai dezvăluit că avocatul lui Trump, Michael Cohen, i-a plătit lui Daniels 130.000 de dolari, pentru a-i cumpăra tăcerea.

Culmea, avocatul a recunoscut tranzacţia, dar nu a vrut să spună de ce i-a dat aceşti bani actriţei.