Victor Micula şi fosta sa logodnică, Ozana Puşca, şi-au creştinat fiica, duminică, în aceeaşi zi în care Micula junior îşi sărbătorea ziua de naştere. Botezul s-a desfăşurat la Biserica cu Lună din centrul Oradiei, fetiţa, Sofia Victoria, având trei perechi de naşi de botez, între care liderul PSD Bihor, Ioan Mang, şi soţia acestuia, Erica Mang.

Invitaţii au petrecut după botez la luxoasa sală de evenimente Queen Mary, deţinută de familia Micula în centrul municipiului Oradea, alături de vedete ca  Aurelian Temişan, Marcel Pavel, Vunk, și artiști de muzică populară între care s-au numărat Ionuț Fulea, Marius Ciprian Pop şi Cornel Borza.

Evenimentul a fost unul discret, fără obişnuitele excentricităţi ale lui Micula jr., singurele fotografii şi înregistrări fiind ale invitaţilor, care s-au pozat alături de vedete, urându-i fetiţei "creştere curată" şi "la mulţi ani fericiţi", dar şi o înregistrare a lui Aurelian Temişan în care laudă frumuseţea Oradiei, a somptuosului restaurant dar şi a evenimentului pe care l-a prezentat chiar el. 

După cum se știe, Victor Micula s-a logodit anul trecut, cu fiica unui cunoscut executor judecătoresc din Oradea, cu care a şi anunţat că se însoară, după ce fata a rămas însărcinată.

Victor Micula şi Ozana Puşcaş, fiica unui cunoscut executor judecătoresc orădean, s-au logodit anul trecut, de Crăciun, după ce femeia a rămas însărcinată, şi ar fi trebuit să se căsătorească în luna mai, având rezervată una dintre cele mai elegante săli de evenimente din Oradea.

În final, însă, nunta s-a anulat, iar Ozana s-a mutat acasă şi şi-a închis o perioadă până şi pagina de socializare, ca să nu fie deranjată. În februarie, înainte de separare, Victor Micula confirma că va fi tătic peste câteva luni. Lucru care s-a și întâmplat, în luna septembrie, când Ozana a născut o fetiţă, care a fost botezată Sofia Victoria. 

Cei doi au rămas uniţi, însă, ca părinţi, botezul fiind pregătit şi el în cel mai mare secret.