Celebrul actor american, Brad Pitt, care se află în proces de divorţ cu fosta soţie Angelina Jolie, de care s-a despărţit în 2016 are o nouă relaţie.

Potrivit presei specializate în show-business vedeta de 55 de ani este împreună cu actriţa Alia Shawkat, star-ul serialului "Arrested Development", care are jumătate din vârsta sa.

Potrivit dailymail.co.uk Brad şi Alia au fost văzuţi împreună în septembrie în Los Angeles la premiera piesei de teatru "A Play is a Poem" iar în octombrie, când au şi pozat pentru fotografi, la spectacolul "The New One".

Ulterior cei doi au vizitat împreună galeria Wilding Cran, ocazie cu care activista Meral Melika a şi postat pe reţelele de socializare fotografii cu cei doi actori.

Pentru cei care nu ştiu Alia Shawkat este actriţă, pictoriţă şi militantă pentru drepturile femeilor. Actriţa, considerată una dintre muzele cinematografiei indiene, s-a declarat în urmă cu doi ani într-un interviu acordat revistei Out ca fiind bisexuală.

După despărţirea de Agelina Jolie, cu care are împreună şase copii, din care trei adoptaţi, actorul Brad Pitt a mai fost văzut în prezenţa creatoarei de bijuterii Sat Hari Khalsa în vârstă de 50 de ani.

Pitt a fost însoţit de Khalsa, cu care a şi schimbat gesture drăgăstoase, la premiera filmului "Ad Astra". Cei doi au susținut însă tot timpul că îi leagă doar o sinceră prietenie.