Chris Brown a fost reţinut, luni, în Paris, alături de garda sa de corp şi de un prieten. Potrivit mediafax.ro, aceştia au fost acuzaţi de o tânără de 24 de ani care ar fi fost violată, pe rând, de cei trei reținuți, după o noapte petrecută în club.

Fapta ar fi avut loc în noapte de 15 spre 16 ianuarie, într-un hotel de lux din Paris. Conform sursei citate, victima l-a cunoscut pe artist într-un club, iar după petrecere s-a îndreptat, alături de mai multe femei, spre camera de hotel a lui Brown.

Fata a declarat faptul că a rămas singură cu artistul, moment în care acesta a abuzat de ea. Pe lângă el, fata ar mai fi fost violată şi de un prieten al cântăreţului, dar şi de garda de corp a lui.

Dacă fapta se dovedeşte a fi adevărată, cântăreţul în vârstă de 29 de ani riscă până la 15 ani de închisoare, aşa cum prevede legea franceză.

În ultimul an, Chris Brown a mai fost dat în judecată pentru un viol, de o femeie care a declarat că ar fi fost victima sa în anul 2017, iar în 2016 a fost dat în judecată pentru că a declanşat un atac cu o armă letală.

Prima sa abatere a fost în anul 2009, când a bătut-o pe Rihanna, iubita lui de la acea vreme. Pentru această faptă, cântăreţul a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii.

Chris Brown se poate lăuda cu peste 30 de milioane de albume vândute şi peste 75 de milioane de single-uri la nivelul mondial. De asemenea, artistul mai are în palmares cinci premii Bilboard Music Award şi 14 BET Award.