Filosoful Mihai Şora a primit, marţi, din partea Tarom un abonament viager care-i va asigura acestuia transport gratuit "pe toate cursele disponibile" ale companiei aeriene.

Gestul a venit după ce în urmă cu câteva zile renumitul filosof le-a transmis, pe Facebook, reprezentanţilor companiei aeriene că nu îşi găseşte anul naşterii în sistemul de rezervări.

Anunţul privind cadoul pe care l-a primit Mihai Şora a fost făcut pe Facebook de către Tarom. Pe pagina operatorului aerian a fost postată şi o fotografie în care apare cunoscutul filosof alături de mai mulţi membri ai unui echipaj Tarom. 

"Ne bucurăm că l-am avut la bord pe domnul Mihai Şora şi sperăm să-l avem pasager mulţi ani de acum înainte, fidelizându-l cu abonament viager", se arată pe pagina de Facebook, unde a fost postată şi diploma simbolică acordată acestuia.

Pe diplomă, reprezentanţii Tarom au menţionat că fac gestul în semn de apreciere pentru "o remarcabilă poveste de viaţă".

Postarea a adunat multe comentarii încă din prima oră de la publicare. Unii internauţi au lăudat iniţiativa companiei, în timp ce alţii au ironizat-o.

"Felicitari Tarom! Să înţeleg că a fost mai simplu un abonament decât să schimbaţi softul de înregistrare la rubrica anul naşterii?", a fost unul dintre comentarii. 

Gestul vine după ce joia trecută Mihai Şora s-a plâns pe Facebook despre faptul că softul companiei, mai exact secţiunea unde trebuie trecut anul naşterii nu îl lăsa să selecteze anul său de naştere, 1916.