Valentina Pelinel a născut gemene, vineri dimineaţa, la o clinică privată din Bucureşti. Potrivit Libertatea.ro, Cristi Borcea, care se află din nou după gratii, a declarat că este fericit şi că a primit două mărţişoare de 1 martie.

Când a aflat, Borcea i-ar fi trimis Valentinei un buchet de trandafiri roşii soţiei sale prin intermediul şoferului său. Fostul acționar al FC Dinamo se afla în închisoare și când i s-a născut primul copil cu Valentina, micuțul Milan. 

Ambele fetiţe vor primi numele de Maria, la care se va mai adăuga un alt nume. Una dintre ele se va numi Indira, iar cealaltă Rania.

"Vor fi amândouă Maria. Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese", spunea Pelinel într-un interviu, conform sursei citate.

Cristi Borcea are acum nouă copii. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii. Patrick (21 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (15 ani). A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George (7 ani) şi Gloria (5 ani). De asemenea, Cristi Borcea a mai avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (12 ani).

Fostul acţionar al FC Dinamo fost condamnat la închisoare prima dată în 2014, pentru evaziune fiscală în dosarul Transferurilor.

El fost eliberat în iulie 2018, iar recent, în februarie, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia, în care a fost implicat şi fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre.