Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care a intrat în topul miliardarilor când avea doar 23 de ani, a fost detronat. Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, a reuşit să facă primul său miliard la doar 21 de ani, potrivit revistei Forbes, şi a devenit astfel cea mai tânără miliardară din lume. 

Kylie, cunoscută din realiy show-ul "Keeping up wih the Kardashians", a pus, în 2015, bazele companiei Kylie Cosmetics, care a ajuns să-i producă cea mai mare parte a averii de 1 miliard de dolari.

De asemenea, Kylie și-a făcut bani și din cariera ei de model pentru diverse branduri. 

Fata şi-a făcut averea imensă cu ajutorul popularităţii ei pe reţelele de socializare. Doar pe instagram ea are 128 de milioane de urmăritori.

De anul trecut Forbes anticipa faptul că Jenner ar putea deveni cea mai tânără miliardară din lume, însă mai avea nevoie de 100 de milioane pentru a dobândi acest titlu.

Până acum, recordul de cel tânăr miliardar era luat de Mark Zuckerberg, care a intrat în topul Forbes la 23 de ani.

În noul top publicat recent de Forbes, averea creatorului Facebook a scăzut. Miliardarul are acum o avere de 63 de miliarde de dolari, mai puţin cu 9 miliarde faţă de anul precedent. Astfel, Zuckerberg a ajuns pe locul 8 în lista marilor bogaţi ai lumii.

În fruntea clasamentului a rămas tot fondatorul Amazon, Jeff Bezos, care anul trecut şi-a crescut averea cu 19 miliarde de dolari, iar acum are circa 130 de miliarde de dolari în cont.

Pe locul doi al clasamentului se află Bill Gates, co-fondator al Microsoft, a cărui avere a urcat la 96,5 miliarde de dolari. Podiumul este completat apoi de Warren Buffet cu o avere de 82,5 miliarde.

Forbes îi adună în fiecare an pe cei mai bogaţi oameni ai lumii, iar printre aceştia se numără şi afaceristul Ion Ţiriac, singurul român inclus în clasament, pe locul 1.818, cu o avere 1,2 miliarde de dolari, în faţa lui Kylie Jenner.