Magicienii orădeni Eduard şi Bianca s-au calificat cu numărul lor, ce a cuprins trucuri cu cărţi şi un pistol, precum şi demonstraţii de mentalism, în finala emisiunii-concurs iUmor, difuzată de Antena 1.

În momentul în care Eduard a făcut din simple hârtii bani adevăraţi, Cheloo a fost uluit: "Te iau acasă şi te închid în beci până îmi faci o avere".

Cei doi s-au dovedit a fi favoriţii publicului în ediţia a doua a iUmor, difuzată vinerea trecută, aşadar luni, după voturi, au aflat că au ajuns direct în finală.

"Eduard şi Bianca se cunosc de mai bine de 10 ani, iar de 9 ani s-au apucat de magie împreună. Nu sunt un cuplu doar pe scenă, de un an şi jumătate sunt căsătoriţi şi se completează foarte bine! Cu un număr care a cuprins cărţi, cifre, artişti, pistoale, cei doi au transformat totul într-o magie presărată cu umor şi au reuşit să şocheze juriul prin felul lor tonic de a prezenta trucurile", au transmis PR-iştii iUmor. 

Concurenţii care primesc minimum două "Thumbs up" pot fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii este anunţat luni, în cadrul emisiunii Observator la ora 16, şi se califică direct în finală.