Poliţistul Marian Godină, devenit celebru pentru scrierile sale, nu mai lucrează la Serviciul Rutier Braşov. Tânărul a fost transferat, la cererea lui, la Serviciul de Acţiuni Speciale, adică la mascaţi!

Informaţia a fost făcută publică vneri de Digi24.ro, care precizează că transferul lui Godină a avut loc de la 1 octombrie. Godină a apărut purtând uniforma cu însemnele SAS, miercuri seară, la festivitatea de aprindere a luminilor de Crăciun, în Piaţa Sfatului.

Deocamdată, Marian Godină nu şi-a anunţat noua funcţie pe Facebook, locul unde a devenit celebru, deşi şi-a schimbat locul de muncă de două luni.

Digi24.ro menţionează că membrii trupelor SAS sau "mascaţii" din Poliţie au o meserie periculoasă, ei fiind chemaţi să intervină în situaţii de mare risc. Aceştia execută intervenţii în cazul jafurilor sau atacurilor comise de infractori înarmaţi şi participă la prinderea infractorilor periculoşi ori violenţi, desfăşoară acţiuni pentru eliberarea persoanelor răpite şi sechestrate, participă la finalizarea unor acţiuni de prindere în flagrant, execută razii şi acţiuni poliţieneşti "fulger" sau intervenţii contrateroriste.