În ciuda atitudinii lui "fioroase", omul de televiziune Mircea Badea a demonstrat că nu poate rezista în ring nici măcar un minut. Sâmbătă, el a fost făcut knock out în doar cinci secunde de campionul naţional la Muay Thai, motociclistul "Tedi" Emil. 

Vedeta de la Antena 3 a fost trimisă la podea cu doar două lovituri şi a avut nevoie de intervenţia echipei medicale. Confruntarea a avut loc într-un mall din Berceni şi a fost vorba de un meci demonstrativ. 

Adversarul lui Badea a părut dezamăgit că doar două lovituri au fost de ajuns pentru ca acesta să pice secerat, în colţul ringului. Mai mult, acesta a avut şi o reacţie pe Facebook.

"Artele marţiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă şi aroganţă. Cred că Mircea Badea a înţeles lucrul asta după ce i-am acordat revanşa", a scris acesta.

Scandalul dintre Mircea Badea şi Teodor Tedi Emil a început acum circa patru ani. Atunci, Badea a fost provocat de campionul naţional, după ce l-a jignit pe acesta din urmă în mai multe rânduri.