Ducele şi ducesa de Cambridge au făcut publice primele imagini oficiale ale bebeluşului regal, prinţul Louis. Acesta a fost fotografiat alături de prinţesa Charlotte chiar în ziua în care copila a împlinit 3 ani, fotografiile fiind realizate chiar de ducesa Catherine, soţia prinţului William.

"Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească publicului două fotografii ale prinţesei Charlotte şi prinţului Louis ce au fost făcute de către ducesă la palatul Kensington. Această imagine a fost făcută pe 2 mai, de ziua prinţesei, la împlinirea vârstei de trei ani. Ducele şi ducesa vor să mulţumească publicului pentru mesajele pline de căldură, primite în urma naşterii prinţului Louis şi cu ocazia aniversării prinţesei Charlotte", au anunțat, pe Instagram, reprezentanți ai casei regale.

Agenția de știri Mediafax notează că cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge. Louis este şi unul dintre numele prinţului William, precum şi unul dintre cele ale fratelui bebeluşului, prinţul George.

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a născut, pe 23 aprilie, cel de-al treilea copil al său, la Spitalul St Mary din Londra, unde a fost internată în dimineaţa aceleiaşi zile. Băieţelul s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT) şi a avut la naştere - la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.