Povestea unei tinere femei care şi-a dorit un fund precum cel al lui Jennifer Lopez face furori pe internet. După ce şi-a pus silicon, englezoaica are un posterior atât de mare încât îi este teamă se se mai aşeze, pentru ca acesta să nu explodeze, scrie ProSport.ro.

Potrivit sursei citate, Star Delguidice, din Birmingham, a fost chemată într-o emisiune matinală la ITV, în Anglia, unde a povestit că a cheltuit 15.000 de lire pentru nereuşitul "tunning".

Gazdele matinalului au invitat-o să se aşeze pe canapea, dar aceasta a refuzat, spunând că îi este teamă ca implanturile să nu explodeze!  "Este o nebunie! Nu am realizat pericolele şi riscurile. Nu îmi imaginam că implanturile vor fi atat de mari", a spus Star Delguidice.

Buneta a recunoscut că nu s-a documentat foarte bine înainte de a-şi face operaţia. "Pot fi foarte naivă uneori, ca multe alte tinere. Nu am făcut prea mult studiu. Nu am fost niciodată fericita cu modul în care arătam. Aveam marimea zero, eram foarte slabă şi aveam un fund plat", a spus ea.

Sursa citată mai scrie că, acum, britanica urmează şi un tratament pentru sindromul post traumatic.