Îndrăgita interpretă Andra are piesă cu Enrique Iglesias. Videoclipul melodiei „Nos Fuimos Lejos”, interpretată de cei doi alături de Descemer Bueno şi El Micha, a strâns peste un milion de vizualizări pe YouTube, în mai puţin de 24 de ore. Este o premieră pentru Enrique colaborarea cu un artist din sud-estul Europei.

Enrique a ales-o!

Potrivit libertatea.ro, vocea puternică a Andrei l-a impresionat pe artist, de aceea a şi ales-o pentru a interpreta împreună versiunea în limba română şi limba spaniolă a melodiei „Nos Fuimos Lejos”.

„Îi admir pe Enrique Iglesias și Descemer Bueno, sunt artiști foarte talentați și mă simt onorată că, din atât de multe posibilități, eu am fost alegerea lor. Piesa «Nos Fuimos Lejos» este exact pe sufletul meu: o împletire de gânduri și acorduri antrenante despre dragoste și viața trăită cu pasiune”, a mărturisit Andra.

Enrique Iglesias şi Descemer Bueno au mai făcut echipă pentru hiturile „Bailando” şi „Subeme la radio”. Pe lângă Enrique, Bueno a mai avut colaborări cu Ricky Martin, Thalia  sau Pitbull. De asemenea, este unul dintre cei mai de top compozitori latino ai momentului, cu 12 piese pe locul 1 în topul Latin Billboard.

Fani entuziaşti

Reacţiile fanilor au apărut imediat după ce artista a distribuit videoclipul piesei pe pagina ei de Facebook. "Colaborarea cu Enrique Iglesias şi Descemer Bueno este un vis devenit realitate! Aştept cu drag comentariile voastre şi nu uitaţi să dansaţi pe ritmuri latino! El Micha", a scris Andra pe pagina ei.

"Tu aduci mândria României, speram la cât mai multe colaborări cu artişti internaţionali", i-a transmis un fan pe rețeaua de socializare. Un altul i-a sugerat cântăreţei că videoclipul  ar fi arătat mult mai bine dacă, în cadre, apărea alături de Iglesias. "Felicitări Andra! Super melodia! Te-ai integrat perfect cu cu ei!", un scris un alt fan, mai optimist.

Cântăreaţa nu este la prima colaborare cu un artist latino de succes. În 2016, Andra a colaborat cu David Bisbal pentru melodia „Without You”. Artistul spaniol a venit şi în România, pentru a filma cadrele videoclipului alături de Andra.

De precizat că videoclipul pentru prima variantă a piesei „Nos Fuimos Lejos”, realizată în primăvară, exclusiv în spaniolă și fără Andra, a înregistrat peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube. Regizorul a fost Pedro Vasquez. Piesa este una latino, antrenantă, inspirată de o declaraţie de dragoste.