Disney se gândeşte să relaseze "Pirates of the Caribbean", însă Johnny Depp, actorul care i-a dat viaţă Căpitanului Jack Sparrow în ultimii 15 ani, nu va mai face parte din distribuţie, anunţă FilmNow.ro, preluând informaţiile DailyMail TV.

Conform surselor citate, zilele trecute, Rhett Reese şi Pau Wernick, scenariştii "Deadpool", au avut o întâlnire cu producătorii Disney. Aceştia au declarat că sunt în "discuţii timpurii" cu privire la o colaborare în cadrul francizei "Piraţii din Caraibe".

Astfel, Disney se gândeşte serios să reinventeze seria, însă nu şi-l mai doreşte pe Johnny Depp, care a avut parte de câţiva ani dificili, din cauza problemelor personale şi financiare.

Se pare că principalul motiv pentru care executivii Disney au decis să renunţe la actor ar fi numeroasele drame din viaţa personală care i-au şifonat imaginea publică, printre care acuzaţiile de violenţă domestică formulate de fosta sa soţie, actriţa şi modelul Amber Heard, dependenţa de droguri şi alcool şi disputa legală cu foştii săi manageri financiari.  

FilmNow mai arată că ultimul film din această serie a lui Johnny Depp a fost "Dead Men Tell No Tales", în 2017, şi în care a avut cea mai slabă interpretare din cele cinci filme.

De altfel, pelicula a avut cele mai mici încasări domestice, fiind considerată cea mai neinspirată dintre toate lung-metrajele francizei.

Căpitanul Jack Sparrow a devenit, de-a lungul anilor, unul dintre cele mai îndrăgite personaje de copii din toată lumea.