Actorul Florin Busuioc, internat în spital după ce, pe 6 noiembrie, a suferit un infarct miocardic în timpul unui spectacol pe care îl susţinea în Craiova, se simte mai bine.

Informaţia a fost făcută publică de agenţia de ştiri Mediafax, care anunţă că prezentatorul de la Meteo va mai râmâne internat câteva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu", dat fiind că va fi supus unei proceduri de montare a unui al doilea stent, la începutul săptămânii care vine.

"Surse au declarat, pentru Mediafax, că Florin Busuioc se simte bine, nu mai este dependent de aparate şi umblă câţiva paşi în salon. Totodată, actorul îşi aminteşte ce s-a întâmplat în ziua în care a făcut infarctul", arată agenţia de ştiri.

După cum se ştie, Florin Busuioc a făcut infarct la finalul unui spectacol la Craiova.

Actorul tocmai ieşise de pe scenă când a spus că îi este rău şi nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit, colegii săi sunând la 112. Medicii de la SMURD au reuşit să-l resusciteze pe actorul şi l-au transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Pentru că vremea nu a permis ca actorul în vârstă de 56 de ani să fie dus cu elicopterul la Bucureşti, acolo a fost operat, montându-i-se un stent. A doua zi, Busu’ a fost transferat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu".