Vânzătoarea unui magazin din Alexandria, județul Teleorman, a lovit și umilit o adolescentă de 14 ani după ce tânăra a încercat să fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenată pe față cu un marker, dezbrăcată și obligată să iasă în lenjerie intimă din magazin.

Potrivit Mediafax.ro, adolescenta, însoțită de o prietenă, a intrat într-un magazin de haine și a încercat să fure mai multe perechi de pantaloni tip jeans, îmbrăcându-le pe toate. Fata a fost prinsă în fapt de vânzătoare.

Ca pedeapsă, comercianta le-a desenat cu un marker pe față pe ambele fete. În plus, aceasta a dezbrăcat-o pe cea care a încercat să fure, a pălmuit-o și a obligat-o să iasă din magazin în lenjerie intimă. Fata s-a îmbrăcat apoi în stradă. 

Momentul a fost surpins într-o filmare care a ajuns în atenţia Poliţiei. „Polițiștii din cadrul Poliției Alexandria efectuează acum cercetări pe marginea conținutului acestei filmări și s-a sesizat din oficiu atât cu privire la fapta celor două minore, cât și cu privire la comportamentul vânzătoarelor”, a declarat Daniela Pășu, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, potrivit Ziare.com. 

Angajatele magazinului sunt cercetate pentru tulburarea liniștii publice și lovire, iar fetele pentru tentativă de furt.

Video-ul a ajuns și la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, iar directorul, Mugurel Putineanu, a susținut că a trimis angajați ai instituției la magazinul din centrul Alexandriei, pentru a lămuri lucrurile la fața locului.