Doi șefi din Poliție au fost prinși, vineri seară, în timp ce conduceau sub influența alcoolului, la o diferență de doar câteva ore. Mai exact, este vorba despre chestorul Cristian Ionuț Stan, șeful Direcției Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative din Poliția Română, și de comisarul șef Cornel Drumariu, din Poliția Sectorului 4 al Capitalei.

Potrivit adevărul.ro, primul care a fost prins sub influenţa alcoolului a fost chestorul Cristian Stan. În jurul 20.30 acesta conducea maşina de serviciu şi purta ţinută civilă, iar la controlul cu aparatul etilotest, avea 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Colegii săi i-au reținut permisul de conducere.

Celălalt polițist a fost prins în jurul orei 23.20, tot conducând, cu 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, acesta a fost dus la INML şi i s-au recoltat probe biologice, iar ulterior i s-a reţinut permisul, alegându-se însă și cu dosar penal din cauza alcoolemiei ridicate.

"Ambilor conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, faţă de unul dintre poliţişti s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, pe numele celui de-al doilea, care activează în cadrul DGPMB, fiind întocmit dosar penal", a anunţat ulterior Poliţia Capitalei.

Ambii polițiști vor fi cercetați și disciplinar.