Scene şocante în Primăria Mioveni, unde un funcţionar, angajat al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, a fost filmat de un contribuabil în timp ce se uita la filme porno. 

Pe înregistrare se vede cum funcţionarul cu pricina, cu căşti în urechi, se uita nestingherit la un film pentru adulţi. Culmea este că, scrie digi24.ro, inspectorul ANAF era trimis în control la Primărie!

Bărbatul este acum cercetat disciplinar. "S-a demarat cercetarea disciplinară a unui salariat care a avut un comportament indecent şi a încălcat Codul deontologic al funcţionarului public. A fost sesizată Comisia de disciplină din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Piteşti pentru a se lua măsurile legale cu privire la încadrarea faptei, urmând ca acesta să suporte sancţiunile prevăzute de legislaţia în vigoare. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş a propus mutarea salariatului pe un post care exclude atribuţii de relaţii cu publicul. ANAF, prin structurile teritoriale, respinge astfel de comportament neadecvate, netolerând manifestări care pot aduce atingere probităţii profesionale şi morale a funcţionarului public, integrităţii şi imaginii instituţiei", au declarat presei reprezentanţii AJFP Argeş.