Opt bărbaţi s-au bătut, duminică dimineaţă, în centrul Timişoarei, iar patru dintre ei au ajuns la spital. Printre victime se numără şi un judecător. Incidentul a avut loc în zona Catedralei Mitropolitane, în jurul orei 5.

"În cursul dimineţii, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza municipiului Timişoara, în zona catedralei, are loc un conflict spontan între mai multe persoane, motiv pentru care poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii efectuând cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, a afimat Ionuţ Sîrbu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, pentru Mediafax.

Potrivit unor surse citate de Pressalert.ro, judecătorul rănit în altercaţie este Lucian Verdeş, de la secţia civilă a Tribunalului Timiş. Se pare că el a ajuns la spital cu mai multe leziuni la gât.