Preşedintele Americii, Donald Trump, a declarat că intenţionează să candideze pentru un nou mandat, la alegerile din 2020, scrie hotnews.ro.

Anunţul a fost făcut într-un interviu cu jurnalistul britanic Piers Morgan, publicat de Mail on Sunday. Morgan l-a întrebat pe liderul de la Casa Albă dacă intenţionează să candideze iar în 2020: "Ei bine, cu siguranţă intenţionez să fac asta. Se pare că toată lumea vrea să o fac".

Trump a spus că nu vede niciun democrat care să îl poate învinge: "Nu văd pe nimeni. Îi ştiu pe toţi şi nu văd pe nimeni".

Pe de altă parte, Trump a dat detalii despre dicuţia privată avută cu Regina Elisabeta a II-a, încălcând astfel protocolul regal. "Ea a spus, şi are dreptate, că este o problemă foarte complexă, cred că nimeni nu îşi imagina cât de complexă va fi. Toată lumea a crezut că va fi aşa: e simplu, aderăm sau nu aderăm, sau să vedem ce se va întâmpla", a declarat el.

Întrebat dacă a simţit că regina l-a plăcut, Trump a spus "Ei, bine, nu vreau să vorbesc în numele ei, dar vă pot spune că mie mi-a plăcut de ea. De obicei asta ajută. Mi-a plăcut mult de ea", adăugând: "Foarte elegantă. Şi foarte frumoasă. A fost ceva foarte special".