După o zi de căutări în zona unei păduri de lângă Caracal, unde criminalul Gheorghe Dincă i-a dus pe anchetatori să le arate un sac cu oase şi cenuşă, purtătoarea de cuvânt a DIICOT, Mihaela Porime, a confirmat că respectivul sac a fost găsit, precum şi că ucigaşul a spus în faţa anchetatorilor că acolo ar fi rămăşiţele Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie.

Mai mult, Gheorghe Dincă a afirmat că a omorât-o pe Luiza şi că a incinerat-o într-un butoi, la fel cum a făcut şi cu Alexandra Măceşanu.

"Acesta (Gheorghe Dincă - n.r.) a indicat că a abandonat un sac care conţinea fragmente osoase şi cenuşă. Aceasta trebuie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo (…) El aşa a declarat că este trupul Luizei (…) A declarat că a folosit aceleaşi metode ca în cazul Alexandrei. A declarat că tot la domiciliu (a ucis-o şi i-a incendiat trupul - n.r.) (…) Din declaraţiile sale, a ucis-o în aceeaşi zi (în care a răpit-o – n. red.)", a declarat, luni după amiaza, Mihaela Porime, purtătoarea de cuvânt a DIICOT, potrivit G4Media.ro.

Potrivit unor surse citate de aceeaşi publicaţie, Dincă ar fi fost convins de doi poliţişti sa recunoască ce a făcut cu trupul Luizei Melencu. Iniţial Gheorghe Dincu s-a "jucat" cu anchetatorii, oferindu-le piste false.

G4Media scrie că poliţiştii au invocat liniştea sufletească a părinţilor Luizei şi dreptul la înmormântare. Dincă le-ar fi spus în jurul orei 11 "hai ca v-am plimbat toată săptămâna, dar pentru liniştea sufletului meu vă arat unde am aruncat-o pe Luiza".

Iniţial, Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că a omorât-o pe Luiza şi i-a aruncat apoi cadavrul în Dunăre.

Potrivit G4Media.ro, Dincă le-ar fi spus anchetatorilor ca a violat-o, a ucis-o, apoi i-a ars cadavrul Luizei în arzătorul din curte la fel ca în cazul Alexandrei, apoi i-a aruncat cenuşa şi resturile de oseminte pe un câmp de lângă o pădure de lângă Caracal.