Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, sâmbătă după amiază, la spital, motivul fiind, din câte se pare, dureri de spate destul de puternice.

Potrivit site-ului adevarul.ro, în cursul zilei de sâmbătă, Dragnea a participat la alegerile pentru şefia PSD Ilfov, într-un eveniment organizat la Snagov, iar imediat după aceea a mers la un spital privat din Bucureşti, la insistenţele lui Codrin Ştefănescu şi ale lui Mircea Drăghici. 

"Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului naţional. La insistenţele mele şi ale lui Mircea Drăghici a plecat şi ar trebui să se ducă la un spital din Bucureşti pentru a-şi face un RMN. În funcţie de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut", a declarat Codrin Ştefănescu pentru site-ul ştiripesurse.ro.

Digi24 anunță că liderul PSD a rămas internat, pentru investigații suplimentare, medicii urmând să decidă dacă va avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Din câte se pare, Dragnea ar avea o dublă hernie de disc pe care și-ar fi neglijat-o.

Liviu Dragnea ar trebui să se afle, duminică, la Brăila, unde se organizează alegeri în filiala PSD, în urma demisiei lui Mihai Tudose. În noul context, prezenţa liderului PSD este nesigură.