Un tânăr de 17 ani a provocat un accident mortal în Timişoara, cu maşina furată de la tatăl său, scrie news.ro.

Accidentul a avut loc în cartierul Kuncz, de la marginea Timişoarei. Aflat la volanul unei maşini cu numere de Arad, tânărul a lovit doi copii şi o femeie care îi însoţea. Apoi, maşina a sărit peste un şanţ şi s-a oprit în zidul unei case.

În urma impactului, copilul de 3 ani a murit, iar celălalt, o fată, a fost rănită. Femeia a scăpat doar cu leziuni uşoare. Tion.ro scrie că femeia este chiar bunica şoferului, iar copiii sunt verişorii săi.

Imediat după accident, zeci de romi, localnici în cartier, au sărit să îl ia la bătaie pe şofer. Speriat, tânărul a luat-o la fugă şi a sunat la 112, iar mascaţii de la trupele speciale l-au scăpat de furia oamenilor.

Poliţiştii spun că, înainte de accident, şoferul ar fi luat bătaie într-un local din zonă şi, scăpat de lovituri, a mers acasă şi a furat maşina tatălui său. De altfel, acesta a şi anunţat Poliţia că fiul să vrea să se predea.

Băiatul de 17 ani va fi cercetat pentru omor din culpă, conducere a unui autovehicul făra a avea permis şi fugă de la locul accidentului.