Un nou accident tragic în care au fost implicaţi mai mulţi români a avut loc, duminică seara, în oraşul Catania din Sicilia.

Un autoturism Alfa Romeo în care se aflau nu mai puţin de opt români, între care patru copii, a izbit un parapet de pe marginea drumului, după ce şoferul a pierdut controlul asupra maşinii.

În urma impactului, o persoană a decedat, notează România24.ro. Din imaginile surprinse după accident se vede cum autoturismul a fost complet distrus.

Cumplitul accident a avut loc în zona Aeroportului Internaţional din Catania. În urma accidentului, o persoană a decedat, şi alte trei persoane sunt în stare gravă. Toţi pasagerii autoturismului au fost transporaţi de urgenţă la spital, mai relatează aceeaşi sursă.

"Am văzut doi copii într-o baltă de sânge care plângeau. Şoferul nu părea să mai fie în viaţă, nici pasagerul de lângă el. În spate era o femeie care ţipa. Aşteptam ajutoare, eram panicaţi", a relatat un martor.

Tot în această lună, patru tineri români au murit în urma unui accident în Italia, în provincia Forlì-Cesena, maşina în care se aflau izbind din plin un parapet. Se pare că şoferul conducea cu o viteză prea mare şi a pierdut controlul asupra volanului.