Dat fiind pericolul reprezentat de extinderea rapidă a coronavirusului la nivel global, ERA Park Oradea anunţă, cu regret, anularea evenimentelor dedicate împlinirii celor 11 ani de existenţă, care urmau să se desfăşoare duminică, 15 martie, în incinta complexului.

Este vorba, în speţă, despre anularea piesei de teatru "Vrăjitorul din Oz" pentru copii, a petrecerii Disco, a workshop-ului cu Mana Dance Academy, dar şi a show-urilor susţinute de dansatorii cu costume LED şi UV de la Dyversy, respectiv a spectacolului de jonglerii cu lumini LED susţinut de Light UP Entertainment.

Măsura a fost luată pentru a păstra siguranţa vizitatorilor centrului comercial, analizând răspunsul transmis de Direcţia de Sănătate Publică Bihor, la solicitarea conducerii ERA Park Oradea.

Dat fiind că unele recomandări nu pot fi asumate - ca de exemplu măsurile de distanţare impuse pentru a reduce contactul strâns între oameni în timpul adunărilor -, reprezentanţii centrului comercial au decis anularea acestora.

Siguranţa cetăţenilor este foarte importantă pentru noi, astfel că, între altele, fiecare baie din ERA Park Oradea a fost dotată cu gel dezinfectant, iar recipiente cu substanţe pentru igienă au fost amplasate şi în zona de food court.

Ne cerem scuze pentru situaţia creată şi vă asigurăm că vom reveni cu programarea tuturor evenimentelor anulate atunci când ele vor putea fi organizate în siguranţă.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi.