Nu e de ajuns că ţi-ai schimbat casa de marcat. Service-ul este vital pentru ca afacerea ta să meargă ca pe roate, dar şi să scapi de amenzi!

Pentru a veni în sprijinul clienţilor săi, dar nu numai, compania orădeană Sintezis, de 20 de ani numărul 1 în vânzările şi service-ul de case de marcat în România, a lansat numărul de urgenţe 0359-991, unde cei care au nevoie de ajutor pot apela pe parcursul întregii zile!

Evitaţi amenzile!

"Valul vânzărilor de case de marcat a ajuns la final, iar acum urmează o perioadă în care service-ul este esenţial. Dacă din orice motiv casa de marcat devine nefuncţională, iar astfel nu emite bon fiscal, utilizatorii sunt pasibili de amenzi usturătoare, între 4.000 şi 6.000 lei", explică Levente Levai, director comercial al Sintezis.

Indiferent de situaţie, numărul de urgenţe al Sintezis poate fi apelat pe parcursul întregii zile, respectiv între orele 8 - 22, de luni până vineri. Clienţii obţin de la simple informaţii şi sfaturi practice până la programări la service.

Asigurare legală

"Numărul unic dedicat pentru service de case de marcat este valabil pentru oricine, nu doar pentru clienţii Sintezis. Avem tehnicieni pregătiţi oricând de intervenţie, fie că este adusă casa la noi, fie că mergem la faţa locului, şi astfel utilizatorii sunt asiguraţi că sunt ajutaţi. Odată ce ne sună, apelantul este acoperit, pentru că legal are un termen de până la 72 de ore până la remediere. Dacă se poate rezolva problema telefonic, o rezolvăm pe loc, iar dacă este necesară implicare fizică, se înregistrează apelul, facem notificarea în dosarul de asistenţă tehnică, iar un tehnician se deplasează la faţa locului", spune Levai.

Angajaţii Sintezis intervin indiferent de tipul casei de marcat. Există situaţii în care reparaţia se face foarte rapid, în cel mult o zi, iar dacă este o defecţiune mai rară se încadrează în termenul maxim de 72 de ore.

Cei mai mari, cei mai buni

Compania orădeană Sintezis este cel mai mare importator şi distribuitor local de case de marcat, deţinând un portofoliu de peste 6.200 de echipamente instalate şi în service, atât în Bihor, cât şi în ţară. În 2018, cifra de afaceri a companiei a fost de 1,7 milioane euro.

"Calitatea serviciilor este foarte importantă pentru noi. Întotdeauna ne străduim să oferim cele mai bune servicii şi în timpul cel mai scurt", declară reprezentantul Sintezis.

Aşa că nu ezitaţi! Dacă aveţi o problemă cu casa de marcat, sunaţi la 0359-991. Sintezis răspunde întotdeauna...

(Advertorial)