Cea mai nouă şi modernă spălătorie auto din Oradea, Nadia Carwash & Coffee, a fost deschisă pe strada Seleuşului nr. 117. 

Proprietari sunt soţii Ioan şi Romana Hora, el fotbalist la FCSB, iar ea fostă vedetă de televiziune care se dedică acum creşterii fetiţei cuplului, Nadia, în vârstă de doi ani şi jumătate, al cărei nume a fost, de altfel, ales pentru afacerea în care cei doi au investit.  

Comod, plăcut şi rapid 

Nadia Carwash & Coffee a fost deschisă la finalul lunii iulie, însă ideea investiţiei le-a venit lui Ioan şi Romanei încă din 2015 după ce s-au căsătorit. Ei au ales un teren din strada Seleuşului, pe atunci ocupat de o casă veche, aflată în paragină, şi au lucrat să obţină proiectele şi autorizaţiile necesare pentru a deschide o spălătorie auto modernă. 

"Când mergeam cu maşina la spălătorie nu aveam unde să aştept, un loc decent unde să pot să beau şi o cafea. De aceea am vrut ca la spălătoria noastră clienţii să aibă la dispoziţie o cafenea cochetă, pentru ca toată experienţa să fie cât mai comodă şi plăcută", spune Ioan Hora, care pe 21 august va împlini 31 de ani. 

De calitate

De altfel, cafeneaua amenajată în cadrul complexului Nadia Carwash & Coffee a fost gândită cu ajutorul unui designer. În plus, produsele sunt de calitate, cafeaua aleasă de proprietari fiind Mokador.

De câte ori are liber şi vine acasă, în Oradea, Ioan Hora trece pe la spălătorie, dar recunoaşte că petrece mai mult timp în cafenea, căci a învăţat să mânuiască aparatul profesional de făcut cafea şi nu-i displace rolul de barista. 

Echipamente de ultimă generaţie

Spălătoria auto are trei boxe, iar echipamentele folosite sunt de la cunoscutul brand Kärcher. E vorba de ultimele generaţii de pompe cu apă sub presiune, respectiv aspiratoare care adună praful, mizeria şi apa. Merită spus că soluţiile folosite sunt toate în conformitate cu normele europene în domeniu. De asemenea, lavetele şi celelalte materiale, din fibră şi din piele, folosite pentru ştergerea maşinilor, respectă şi ele normele europene. Ele nu zgârie maşinile şi nu lasă scame, explică Radu Farcaş, tatăl Romanei, cel care coordonează spălătoria. 

La Nadia Carwash & Coffee sunt spălate toate genurile de autoturisme care au până la 3,5 metri înălţime. Pe lângă spălat interior şi exterior, spălătoria mai oferă servicii de aplicat ceară pe suprafaţa exterioară a maşinii, plus silicon pentru bordurile de plastic şi de piele. Totodată, şoferii pot alege şi servicii de curăţare a jantelor cu o soluţie specială care îndepărtează mizeria. 

Spălătoria eco

La Nadia Carwash & Coffee se foloseşte şi un utilaj pentru curăţarea tapiseriei interioare a maşinilor cu o spumă specială. În cadrul acestui serviciu, spălătoria oferă şi un loc de parcare supravegheat, unde maşina poate fi lăsată timp de 24 de ore pentru uscare.

Trebuie precizat că întregul complex este supravegheat cu camere video. La cerere, clienţii pot vedea cum le-a fost spălat autoturismul, pentru a fi siguri că au beneficiat de toate serviciile pentru care au plătit. 

De asemenea, la Nadia Carwash & Coffee, fiecare boxă este dotată cu câte o rigolă decantoare pentru materiile grosiere, iar înainte de a ajunge în sistemul de canalizare, apele mai trec prin alte decantoare, atât pentru decantarea materiilor grosiere cât şi pentru separarea hidrocarburilor. 

Preţuri şi promoţii 

La etaj, clădirea construită în formă de L are şi spaţii comerciale dotate cu toalete, camere de supraveghere, interfon şi terasă. Acestea sunt disponibile pentru închiriere. 

La cea mai nouă şi modernă spălătorie auto din Oradea, o spălare interior - exterior costă 30 lei (12 lei interior + 18 lei exterior), iar pentru ceară se plătesc încă 5 lei, în timp ce pentru silicon 4 lei. La maşinile de teren preţurile cresc puţin: 22 lei exterior, 14 lei interior, 6 lei ceară, 4 lei silicon. Curăţarea tapiseriei costă 240 lei. 

Nadia Carwash & Coffee este deschisă în fiecare zi, de luni până sâmbătă inclusiv, între orele 8 şi 20. 

În această perioadă, clienţii spălătoriei beneficiază şi de o promoţie: la achiziţia unei spălări interior + exterior primesc şi o cafea gratuit la cafeneaua cochetă din cadrul complexului.

(Advertorial)