Au trecut mai puţin de şase luni de când a luat naştere PLUS, iar acum peste 13.000 de oameni de bună credinţă fac parte din acest proiect. Avem o misiune cu adevărat dificilă: construirea unei alternative politice diferite şi credibile, oferindu-le românilor ocazia de a întelege că politica se poate face şi altfel.

Împreună cu USR, în 2.02.2019, am hotărât să devenim Alianţa 2020 USR PLUS, o forţă capabilă de a da o nouă direcţie, una care pune pe primul loc bunul simţ şi competenţa. Sunt sigur că există milioane de oameni oneşti şi decenţi în România, iar succesul Alianţei 2020 USR PLUS la europarlamentare îi va convinge să ni se alăture. În 26 mai este doar începutul, apoi vin doi ani cu alegeri, la finalul cărora vrem ca România să scape de penali şi de impostori şi să aleagă în fruntea ţării oameni cinstiţi şi competenţi.

Avem obiective ambiţioase, dar realiste: articularea unui proiect de dezvoltare durabilă folosind în mod eficient resursele naturale şi umane pe care le are România, care să conducă la modernizarea ţării, la crearea de oportunităţi pentru toţi cei care vor o viaţă mai bună şi la întărirea statului de drept. Mă bazez pe încrederea cetăţenilor români, pe buna-credinţă şi profesionalismul echipei din care fac parte şi pe convingerea mea dintotdeauna că putem progresa numai prin muncă cinstită, viziune şi determinare.

Votul este şi va rămâne mereu singura şansă pe care o avem pentru a cere fapte concrete politicienilor şi de a oferi legitimitate oamenilor care au scopul de a ne reprezenta. Noi suntem cei care alegem pe cine trimitem să ne reprezinte în Parlamentul European şi este datoria noastră să demonstrăm că România este o ţară care are oameni competenţi şi oneşti. Trebuie să fim conştienţi că Europa este a noastră, a tuturor, aşa că nu este important să votezi doar tu, ci şi familia, prietenii, colegii şi vecinii tăi.

În 26 mai alegem direcţia pe care o va lua România după 2 ani de abuzuri şi proteste, după 2 ani în care România a fost condusă de o gaşcă de hoţi. Acum avem pentru prima dată şansa să acţionăm acolo unde contează cu adevărat, la vot!

Votează Alianţa 2020 USR PLUS, numărul 2 pe buletinul de vot!

Dacian Cioloş, preşedintele PLUS

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate (parte a alianţei electorale "Alianţa 2020 USR PLUS"), cod unic de identificare: 41190010