Iată că mult apreciatul serviciu de spălare - uscare a rufelor în doar o oră are o nouă casă. Spălătoria 9 își așteaptă clienții în ansamblul rezidențial Prima din cartierul Nufărul.

Programul de funcționare a rămas același, tarifele de asemenea, doar punctul de lucru s-a schimbat. Iar o veste bună e că, în curând, Spălătoria 9 deschide o nouă unitate în cartierul Rogerius.

Ce trebuie să știți e că cel de al doilea punct deschis, cel din Rogerius, va oferi aceleași servicii de calitate clienților, doar că de unii clienți va fi mai aproape.

Spălătoria 9 este primul serviciul de tipul self-service deschis în Oradea care vine și oferă orădenilor posibilitatea de a avea hainele spălate și uscate în aproximativ 60 de minute. Cum mașinile de spălat și uscat au capacitate mare, de 10 și 14 kilograme, în Spălătoria 9 se pot curăța de la haine de zi cu zi, la pături groase, perne, plăpumi, hainele de ski, perdele și draperii voluminose. Și nu trebuie să duceți de acasă detergent ori balsam, deoarece în tarif sunt incluse și produsele de curățare, detergenți și limpezitori profesionali, de calitate, importați din Italia.  

Până la deschiderea Spălătoriei 9 în Rogerius, cea din Nufărul vă așteaptă de luni – vineri, între orele 9 – 20, iar sâmbăta între 9 – 18, cu intrare direct din stația autobuzului 12, iar pe Facebook aici.

(Advertorial)