Primăvara a adus noutăţi la Spazio Ideea, showroom-ul din Calea Aradului extinzându-se şi aducând în faţa pasionaţilor de frumos super bucătăriile Lube, brandul numărul 1 în Italia!

Noul magazin se găseşte chiar lângă showroom-ul principal şi le creează doritorilor nu doar şansa de a achiziţiona mobilier de calitate la preţuri accesibile, ci și oportunitatea de a-l personaliza după propriile gusturi și buget. Totul, la cele mai înalte standarde recunoscute la nivel mondial!

Construit cu atenţie la detalii şi prietenos cu natura, mobilierul Lube înseamnă tot ce poate visa o gospodină modernă, punând la dispoziţie de la spaţii încăpătoare şi utile în dulapuri, până la detalii de design adaptat.

Mobilierul pentru bucătării sau chiar cel de living, inclusiv mesele şi scaunele, ideale pentru casa modernă şi prietenoasă pe care o iubeşti, se pot comanda, de acum - nu doar în variantele standard, ci adaptate și personalizate - de la Spazio Ideea, reprezentant unic la nivelul județului Bihor.

Prima bucătărie Lube a prins viaţă în 1956, sub mâinile unui tânăr tâmplar, Luciano Sileoni. Acesta muncea ziua ca să-şi câştige existenţa, după rigorile dictate de şefi, iar seara, după program, lucra pentru el, după crezul şi cu resursele pe care le avea.

Folosindu-se de materiale nu foarte scumpe, în acel an, Luciano a reuşit să pună în practică prima bucătărie Lube pentru mama sa, Giuditta. A fost o bucătărie foarte bine concepută, funcţională şi foarte rezistentă, care a ținut mai bine de 35 de ani.

Într-o zi a anului 1967, Luciano i-a cerut prietenului său, Benito Raponi, un frizer local, să se alieze şi să-şi pună pe picioare propria afacere cu mobilier. Astfel, într-un garaj din Treia au înfiinţat un atelier de bucătării, bazele a ceea ce înseamnă astăzi Lube.

De altfel, numele brandului porneşte chiar de la numele celor doi asociaţi, iar de-a lungul anilor marca a crescut constant, ajungând să producă peste 350 de bucătării pe zi, cu distribuție în întreaga lume.

De precizat că Spazio Ideea oferă o variată gamă de produse, de la gresie și faianță, parchet, până la fototapet vinilic, corpuri de iluminat și alte tipuri de mobilier. Magazinul din Calea Aradului nr. 4 pune la dispoziție mărci exclusiviste, Roberto Cavalli, Versace, Cantori, Mia Mobili, Coleccion Alexandra, Luceaplan sau Masiero fiind doar câteva dintre brandurile de renume care se găsesc aici.

Şi tu le poți avea! Totul este să treci pe la showroom-ul din Oradea, în Cartierul Luceafărul. 

Pentru că voi veniți cu spațiul, iar noi cu ideea! Spazio Ideea...

(advertorial)