Vino în echipa Flanco din Oradea pe postul de Consultant Vânzări! Creştem împreună!

Investim în pregatirea angajaţilor şi construim relaţii pe termen lung. Specialiştii noştri au o experienţă de peste 10 ani în cadrul Flanco, iar aceasta ne ajută să le oferim clienţilor consultanţa de care au nevoie şi să fim MEREU PESTE AŞTEPTĂRI!

În echipa Flanco punem accent pe inovaţie, responsabilitate, capacitatea de a asculta şi puterea de a învăţa. Ne dorim să fim mai buni şi ştim că de acest lucru depinde succesul întregii echipe.

Credem că onestitatea, respectul şi susţinerea sunt mai mult decât cuvinte: sunt atitudini care ne definesc.

Vei crea o experienţă de cumpărare excelentă clienţilor Flanco. Îţi vei pune amprenta pe înţelegerea nevoilor, consilierea şi comunicarea cu clienţii, depăşindu-le aşteptările şi făcându-i să îşi dorească să revină. Vei avea o varietate de activităţi adiţionale în magazin, de la implementare campanii promoţionale, la realizare operaţiuni cu casa de marcat, întocmire acte de contabilitate primară, menţinere ordine şi curăţenie pe rafturi şi în spaţiile de lucru.

Ce oferim?

O perioadă de inducţie, care îmbină într-un mod creativ nevoile tale cu nevoile companiei;
Un mediu de lucru plăcut, modern, care încurajează activitatea şi originalitatea. Vei lucra cu produse de ultimă generaţie şi vei fi recompensat cu un pachet de beneficii competitive;
Un venit fix şi bonusuri lunare corelate cu targetul de vânzări şi tichete de masă.

Pentru a aplica trimite-ne CV_ul tău la adresa angajari@flanco.ro.