Aquapark-ul Nymphaea Oradea se află în plin sezon estival. În fiecare zi, complexul este vizitat de sute de persoane, în weekend şi sărbătorile legale numărul acestora depăşind două mii. Pentru a evita formarea cozilor şi odată cu ele crearea de neplăceri vizitatorilor, conducerea ADP recomandă achiziţionarea biletelor anticipate, care pot fi procurate online sau de la casieriile Aquapark-ului.

Biletele anticipate pot fi procurate online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte şi până înainte cu o zi de data dorită, la ora 21.00, sau de la casieriile Aquapark-ului, cel târziu înainte cu o zi, la ora 20.30.

Grupurile (minimum 15 persoane) sunt sfătuite să-şi achiziţioneze biletele online. Cele care optează pentru varianta clasică, adică achiziţionarea biletelor de la casieriile Aquapark-ului, au de îndeplinit următoarele condiţii: o prenotare (numărul şi categoriile de persoane) la telefon 0771/355.322 şi plata anticipată a biletelor cel târziu înainte cu o zi, până la ora 20.30. În ambele cazuri, membrii grupului trebuie să ştie că au obligaţia să intre deodată în Aquapark.

Reducerea de 10% se acordă doar grupurilor care îndeplinesc aceste condiţii şi achiziţionează bilete pentru întreaga zi. De asemenea, se aplică tuturor categoriilor de persoane, inclusiv celor care beneficiază deja de preţuri reduse, cum sunt copiii peste 3 ani până la 14  ani – 25 lei, elevii peste 14 ani până la 18 ani şi pensionarii – 40 lei, cu condiţia să prezinte documentele doveditoare.

Vizitatorilor care beneficiază de reduceri li se recomandă să fotografieze documentele doveditoare (certificat de naştere în cazul copiilor de 3 până la 14 ani; carte de identitate şi carnet de elev în cazul elevilor de 14 până la 18 ani; carte de identitate şi cupon de pensie, în cazul pensionarilor) şi să le salveze în telefon. În caz contrar, vor fi obligaţi să achite integral preţul biletului.

„Datorită faptului că avem locuri limitate în Aquapark, doar simplele rezervări nu sunt posibile. Prin urmare, doar cei care achiziţionează anticipat bilete vor avea acces garantat şi sigur în complexul nostru”, transmite Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

De menţionat că biletele online pot fi achiziţionate doar pentru întreaga zi, deţinătorii lor urmând să intre în incinta Aquapark-ului prin dreptul caselor nr. 2 şi nr. 7.

În principiu, în weekenduri, minivacanţe şi în zilele de sărbători legale, sunt disponibile biletele pentru întreaga zi, însă, în limita locurilor disponibile, sunt puse în vânzare şi biletele de la ora 17.00.

Loredana Buz
Consilier relații publice ADP Oradea