Un bărbat de circa 60 de ani a ajuns la spital, vineri la amiază, după ce, în fuga după un tramvai oprit într-o staţie de la Parcul 1 Decembrie, s-a împiedicat şi a căzut, alunecând sub mijlocul de transport în comun.

Accidentul s-a petrecut la ora 13.05. Bătrânelul s-a ales cu lovituri la cap, după ce s-a lovit de tramvai, iar apoi de bordură. Vatmanul l-a observat, însă, astfel că nici nu s-a pus problema ca mijlocul de transport în comun să fie mişcat.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, pregătite de descarcerare, dar n-a fost nevoie decât de intervenţia medicilor SMURD. De asemenea, la locul cu pricina s-au dus şi echipaje ale Poliţiei.

Traficul tramvaielor a fost întrerupt pentru 15 minute.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea iar în urma investigaţiilor de specialitate la care a fost supus, medicii au decis să-l interneze la Secţia de Neurochirurgie. "Bărbatul a suferit fracturi craniene şi are leziuni la nivelul creierului ca urmare a unei hemoragii intracraniene", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD - UPU Bihor.