Asociaţia SOS Autism Bihor organizează în luna martie - mai precis pe 23 martie, de la ora 18 - o nouă ediţie a evenimentului de strângere de fonduri "Împreună pentru autism", în sala Pandora Palace.

"Invităm sponsorii, colaboratorii, partenerii şi prietenii noştri la o seară caritabilă cu strângere de fonduri pentru continuarea proiectelor şi activităţilor aflate în derulare! Va fi o seară plină de surprize cu muzică, dans şi licitaţie de obiecte", au transmis reprezentanţii SOS Autism Bihor.

Invitaţi speciali vor fi soprana Daniela Vlădescu, solistul Călin Pop (liderul formaţiei Celelalte Cuvinte), alături de fiica lui, Ambra Pop, şi Raul Silaghi. De asemenea, atmosfera muzicală a serii va fi întreţinută de Adi Moţ Band cu muzică live din toate genurile muzicale.

Potrivit organizatorilor, momentele de dans vor fi susţinute de copiii David Gorgan şi Nicole Barna. Perechea, multiplă campioană naţională este membră a clubului de dans Stephany din Oradea şi a clubului de dans Soldance Ungaria.

A doua pereche de copii care vor dansa este cea formată din Luncan Roxana Carina şi Lorincz Marc Andrei, care sunt reprezentanţii clubului de dans sportiv Exclusive Dance din Oradea şi sunt campionii naţionali ai Romaniei la categoria lor de vârstă.

De asemenea, trupa Cool Style Show Dance va da un show de dans, iar Graziela Models Agency va da o prezentare de modă.

Preţul unui bilet este de 150 lei. Acestea se pot rezerva la numerele de telefon 0744-559.154 şi 0742-529.453 şi se pot cumpăra de la sediul SOS Autism Bihor, str. Miron Pompiliu nr 5.