Studenţii din Senatul Universităţii din Oradea au un nou lider. Alin Cîndea, student în anul II la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, a fost ales preşedinte al tinerilor din forul legislativ al instituţiei.

"Alegerile au fost pe 6 iunie, dar în şedinţa de ieri (n.r. 24 iunie) am fost validat", a declarat Cîndea marţi pentru BIHOREANUL.

Membru în Senatul Universităţii de un an, tânărul a terminat acum anul II de studiu la specializarea Reţele şi Software şi va fi preşedinte al studenţilor senatori până anul viitor, când vor avea loc alegeri pentru acest for. În vârstă de 21 de ani şi originar din Arieşeni, judeţul Alba, Cîndea este totodată preşedintele Asociaţiei Studenţilor Ingineri din Oradea.

Fosta preşedintă a studenţilor senatori, Mădălina Cseh, a demisionat din funcţie deoarece a fost aleasă vicepreşedinte Zona Vest la Uniunea Studenţilor din România.

Tot în şedinţa de marţi, a fost validat şi un secretar al studenţilor din Senat, în persoana Iuliei Mărincean, de la Facultatea de Litere.