Arhiva BIHOREANULUI este disponibilă de acum în format PDF şi de pe mobil! Abonează-te pe un an, până la 1 martie, şi poţi câştiga un super smartphone Samsung Galaxy S8.

Tot ce trebuie să faci este să dai click în partea dreaptă sus a site-ului, pe butonul Arhivă, să îţi faci cont de utilizator, dacă nu ai, şi să complezi un formular online.

Există 4 tipuri de abonamente: pe 1 lună - 5 lei (care oferă acces la ultimele 50 de ediţii ale BIHOREANULUI tipărit), pe 3 luni - 13 lei (cu acces la ultimele 200 de ediţii), pe 6 luni – 24 lei (cu acces la ultimele 500 de ediţii) şi pe 12 luni - 45 lei (cu acces la arhiva integrală).

Plata abonamentului se face de o manieră simplă, prin card bancar, direct din portalul eBihoreanul.ro, în momentul abonării, tarnzacţia fiind deplin securizată.

O confirmare a plăţii, precum şi factura cu contravaloarea abonamentului, va fi comunicată automat pe adresa de email a abonatului, iar acesta va avea acces instantaneu la arhiva ziarului.

Abonaţii vor putea vedea arhiva numărului curent al BIHOREANULUI, în format PDF, încă de la miezul nopţii de duminică spre luni, deci înainte ca ziarul tipărit să ajungă la chioşcuri, dar şi numerele din arhivă, în funcţie de tipul de abonament ales.

Cei care se vor abona până la 1 martie vor participa şi la un concurs al cărui mare premiu este un smartphone Samsung S8. Atenţie, în cursa pentru acesta intră doar cititorii care s-au abonat pe un an la BIHOREANUL online!

Mult succes şi vă mulţumim că sunteţi alături de noi!