Avem sute de motive să fim nemulţumiţi. Suntem nemulţumiţi de cum arată oraşul în care trăim, de şcoala la care învaţă copiii noştri sau spitalul la care sperăm să ajungem cât mai rar. Nu ne place faptul că România nu este unde ar fi putut să fie – o ţară mai aşezată cu o calitate a vieţii comparabilă cu cea din vest. Ştim, în mare, şi care sunt cauzele. Cel puţin în ultimii ani, ştim cu certitudine ce ne-a tras înapoi. O guvernare mincinoasă a PSD care a făcut uitate promisiunile cu care a câştigat alegerile. Acum ei încearcă din nou să vândă românilor aceleaşi gogoşi. Degeaba. De data asta nu mai pot înşela pe nimeni. Pe 26 mai restartăm România. Trebuie doar să mergem la vot pentru România la care visăm.

Luni, a doua zi după cea a votului, putem să trăim într-o nouă Românie. O Românie corectă şi puternică.

Noua Românie este ţara în care legea e egală pentru toţi, nu e scrisă doar pentru unii. Este ţara în care cei care ne conduc îşi doresc să schimbe lucrurile în bine pentru cei care i-au ales. Şi muncesc pentru asta în fiecare zi. Pentru asta trebuie să mergi la vot.

Noua Românie este casa pe care românii nu mai vor să o părăsească pentru o viaţă mai bună altundeva. Este ţara în care fiii, fiicele, fraţii, surorile şi părinţii noştri vor să întoarcă şi să trăiască o viaţă bună alături de cei dragi. Pentru asta trebuie să votezi pe 26 mai.

România de după 26 mai este ţara în care competenţa şi profesionalismul sunt premiate şi promovate, unde valorile sunt repere pentru toţi românii. Este ţara unde minciuna este sancţionată prompt, iar onestitatea este promovată şi impusă până în vârful statului. Şi pentru asta e nevoie de votul tău.

România de după votul de duminică este o Românie respectată şi influentă în marea familie europeană. Este ţara reprezentată de oameni corecţi şi capabili la Bruxelles, care muncesc pentru a aduce mai mulţi bani europeni pentru modernizare şi dezvoltare.

Noua Românie este ţara în care preşedintele munceşte umăr la umăr cu guvernul pentru binele românilor, nu cum face azi PSD, doar în interesul unei găşti. Este ţara unde se fac lucruri, nu doar se vorbeşte că se fac, ca acum.

Miza votului din 26 mai este triplă. Prima, să votezi la europarlamentare pentru a trimite în Parlamentul European oameni capabili, apreciaţi în Europa, care deja au arătat că pot face lucruri bune pentru România. De aceea, un vot pentru PNL pentru Parlamentul European reprezintă unica opţiune. PNL are cea mai bună listă, un echilibru între experienţă şi suflu nou.

A doua miză este blocarea mutilării justiţiei din România de cei cu probleme penale prin interzicerea amnistiei şi graţierii şi a OUGurilor pe justiţie. Pentru asta trebuie să votezi "DA" la referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis.

A treia miză este la fel de importantă precum celelalte două: resetarea haosului politic care a dominat România în ultimii doi ani şi jumătate. Votând PNL şi "DA" la referendum, românii vor da un vot de blam puterii politice care a aruncat România în cea mai mare degringoladă politică şi socială din ultimii 20 de ani. Votul împotriva PSD este vocea românilor care transmit puterii un mesaj clar: Stop! Aşa nu se mai poate!

Vrei să eliberezi România? Vrei o altă Românie, mai corectă? Pentru asta e nevoie doar de un singur lucru: votul tău! Pe 26 mai. Fii parte dintr-o istorie pe care tu o decizi!

Comandat de Partidul Naţional Liberal, cod unic mandatar 41190007