Mobilier de hol, de sufragerie, de bucătărie, pentru camere de tineret şi copii, dar şi pentru birouri şi spaţii comerciale, produs de firme cunoscute din România, Germania, Polonia şi Turcia este disponibil, la preţuri reduse între 20% şi 70%, în cadrul marii lichidări de stocuri declanşate de Romeur Home Concept la magazinul din Calea Clujului nr. 207/C (în clădirea fostei întreprinderi Electrometal de la capătul liniei de autobuz 16, spre Oşorhei).

Întrucât de anul viitor se va muta într-o altă locaţie, întregul mobilier existent în acest magazin a fost scos la vânzare cu mari discounturi începând din 18 noiembrie, iar campania urmează să se încheie pe 20 decembrie. Până la această dată, cei dornici să îşi mobileze casele ori apartamentele pot profita de preţuri de vânzare egale cu cele de achiziţie de la producători sau chiar sub acestea.

Mobilierul oferit este produs în România, Germania, Polonia şi Turcia, inclusiv de firme de renume, precum Berloni ori Arte-M.

Orădenii pot alege mobilier din lemn, lemn masiv, PAL, MDF şi metal, cu tapiserie din piele, piele ecologică şi stofă, în diverse culori şi nuanţe: garnituri şi piese pentru holuri (cuiere, oglinzi, tabureţi), pentru sufragerii (mese şi scaune, fotolii, vitrine, canapele, colţare, biblioteci, comode), pentru dormitoare (paturi matrimoniale şi single, saltele, dulapuri, comode şi noptiere), pentru bucătării (în configuraţii complete), pentru camere de tineret şi copii (inclusiv pătuţuri), dar şi carcase din lemn pentru şeminee.

Preţurile sunt extrem de atractive. Magazinul Romeur este deschis de luni până vineri între orele 9.00 - 18.00.

(Advertorial)