Până luni, în 27 iulie, tinerii absolvenți, și nu doar ei, se mai pot înscrie la Jurnalism și la Științe Politice, acolo unde admiterea se face online, pe bază de dosar.

La programul de licență, criteriul de ierarhizare este media de la examenul de Bacalaureat, iar înscrierea se poate realiza și online, din orice colț al țării sau din străinătate. Anul acesta la specializarea Jurnalism au fost puse la dispoziție 14 locuri bugetate, iar la Științe Politice 17 locuri.

Pentru programul de masterat „Politici publice europene” sunt disponibile 13 locuri fără taxă. În acest caz, admiterea se face pe bază de dosar: contează 80% media de licență și 20% întocmirea unui plan de cercetare de maximum 3 pagini. Și în acest caz înscrierea se poate realiza și online.

Înscrierile se fac la sediul Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, sala V04, între orele 9 și 16, iar sâmbătă între orele 9 și 12, și online pe admitere.uoradea.ro, dar şi pe adresele de e-mail: irispsc@uoradea.ro şi admitereirispsc@gmail.com. 

Prima fază a confirmărilor va avea loc în zilele de 28 și 29 iulie 2020, iar a doua în 30 și 31 iulie 2020 (ora 14). Rezultatele vor fi afișate pe 31 iulie 2020, după ora 16.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute aici.

Cristina Pușcaș