După ce a avut mai multe oferte, căpitanul echipei FC Bihor, Cristian Andor, de departe liderul echipei orădene în turul de campionat, a dat curs în cele din urmă propunerii clubului FC Braşov, care activează în aceeaşi serie a Ligii a II-a din care a făcut parte şi FC Bihor.

Astfel, după ce timp de  11 luni nu a încasat vreun ban de la FC Bihor, cel mai valoros jucător al echipei orădene din ultimul an, lasă formaţia orădeană şi se duce la o echipă care are şanse de a accede în prima ligă.

Andor a semnat joi pe o perioadă de un an şi jumătate contractul cu braşovenii, iar tot de atunci s-a alăturat noii echipe. "Am intrat direct în pâine, în cantonament", a declarat Andor pentru BIHOREANUL, afirmând că "singurul gând cu care am venit e promovarea".

Cristian Andor regretă dispariţia clubului orădean, club unde s-a format ca jucător şi de care s-a ataşat foarte mult. "Îmi pare foarte rău că a dispărut echipa la care mi-am făcut junioratul, cu care am debutat în Liga a II-a şi la care am fost ultimul căpitan. Îmi doresc să revină cât mai repede în fotbalul mare o echipa din Oradea", a mai precizat Cristian Andor.